Cellarrich is een winkel, groothandel, reparatie atelier en webshop gevestigd op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Hier vind je beugelportemonnees, beugeltasjes, etuis, mapjes en tassen in ontelbaar veel kleuren. Onze eigen collectie lederwaren wordt aangevuld met portemonnaies, sieraden, etuis en nog veel meer leuks van andere merken. Een klein deel van de Cellarrich producten is te koop via deze site.

Op onze Facebook pagina  is te zien wat er nieuw is binnen gekomen in onze winkel. Wil je weten wat ons inspireert? Volg ons dan op instagram of pinterest.

Onze groothandelscollectie is te vinden op www.cellarrichwholesale.nl

Corona update; gedurende deze rare weken zijn wij open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Wij wassen nog vaker onze handen, hebben het liefste pin betalingen, blijven op gepaste afstand en hopen dat klanten die zich niet lekker voelen nog even wachten met winkelen op de Dijk. Mocht je iets opgestuurd willen hebben wat niet op de site staat, bel ons gerust. We proberen overal een oplossing voor te vinden en versturen  alles gratis binnen Nederland.

De winkel is open op:

Dinsdag
tijdelijk gesloten
Woensdag
11.00-18.00
Donderdag
11.00-18.00
Vrijdag
11.00-18.00
Zaterdag
11.00-17.00


Cellarrich
Haarlemmerdijk 98
1013 JG Amsterdam
tel: 0031-206265526